معرفی کالج های دولتی آلمان

دانش آموزان در کشور آلمان پس از اتمام تحصییلات دبیرستانی خود و با دریافت مدرک پایان تحصیلات خود، اجازه تحصیل در دانشگاه های آلمان را دریافت کرده و می توانند در تمامی دانشگاه های آلمان ثبت نام و ادامه تحصیل دهند. در کشور آلمان کنکور ملی وجود ندارد و هر دانشگاه یا دانشکده، شرایط خود را برای پذیرش دانشجو خواهند داشت.
نکته مهم این است که تحصیلات پیش از دانشگاه در آلمان 13 سال بوده و تحصیلات 12 ساله کشورهای دیگر مطابق با سیستم آموزشی این کشور نمی باشد. به منظور تطبیق تحصیلی کشورهای مختلف با سیستم آموزشی آلمان و آماده نمودن دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه های آلمان، دانشجویان می بایست دوره یک ساله کالج در آلمان را سپری نمایند. کالج های آلمان دوره یک ساله ای را ارائه می کنند که در طی آن دانشجویان با مطالب درسی مورد نیاز برای ورود به دانشگاه های آلمان آشنا شده و همچنین زبان آلمانی تخصصی را برای ادامه تحصیل در رشته مورد نظر می آموزند.
لازم به ذکر است، برای ورود به این کالج ها، متقاضی باید در سطح خوبی از زبان آلمانی باشد و ملاک اصلی برای ورود به این کالج ها، قبولی در آزمون ورودی زبان کالج می باشد.

 

هزینه تحصیل در کالج های آلمان

هزینه تحصیل در کالج های آلمان در حد رایگان بوده و دانشجویان در هر ترم نهایتاً تا حدود 400 یورو پرداخت خواهند کرد.

 

ددلاین کالج ها

ددلاین و زمان اقدام برای دریافت پذیرش از کالج های دولتی آلمان برای هر کالج متفاوت می باشد و مدت زمان آن بطور متوسط در حدود 2 ماه می باشد. این ددلاین ها معمولاً برای ترم زمستان، از ماه فوریه میلادی آغاز شده و نهایتا تا ماه آپریل ادامه دارد. همچنین این ددلاین ها برای ترم تابستان نیز از ماه آگوست میلادی آغاز شده و معمولا تا ماه نوامبر ادامه دارد.

 

تاریخ امتحان ورودی کالج ها

تاریخ امتحان ورودی نیز برای هر کالج متفاوت می باشد، ولی می توان گفت که تاریخ برگزاری این آزمون ها برای ترم تابستان از ماه ژانویه میلادی آغاز شده و نهایتاً تا ماه مارس ادامه خواهد داشت. همچنین تاریخ برگزاری این آزمون ها برای ترم زمستان از ماه جولای آغاز شده و نهایتاً تا سپتامبر ادامه خواهد داشت.

 

شرایط لازم برای تحصیل در کالج های دولتی آلمان

 

برای دریافت پذیرش از کالج های دولتی آلمان، داشتن مدرک فارغ التحصیلی 12 ساله از کشور ایران اامی می باشد. داوطلبانی که از مدارس فنی و حرفه ای و کارودانش فارغ التحصیل شده و دوره تحصیل آنها 11 ساله بوده، باید دوره پیش دانشگاهی را جدای از دوره تحصیل خود سپری کرده و مدرک سال دوازدهم را بدین ترتیب اخذ نمایند. کسانی که وارد دانشگاه های ایران شده و دارای مدرک فارغ التحصیلی از مقطع کاردانی هستند، می توانند مدرک این دوره را بجای دوره پیش دانشگاهی به کالج ارائه دهند.
برای اخذ پذیرش از کالج های دولتی آلمان، قبولی در دانشگاه های دولتی ایران اامی نبوده و برخی کالج ها در شرایط خصوصی پذیرش خود این شرط را قید کرده اند. البته قانون عدم نیاز به قبولی در دانشگاه های دولتی ایران، کمتر از 10 سال است که از شرایط دریافت پذیرش از کالج های آلمان حذف شده است.

 

آزمون زبان ورودی در کالج های دولتی آلمان

 

کالج های دولتی آلمان برای پذیرش، به ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح B1 و یا B2 اکتفا می کنند. اما این سطح دانش زبان آلمانی برای ورود به کورس اصلی کافی نبوده و به همین دلیل، این کالج ها معمولاً بین دو تا چهار هفته قبل از شروع ترم تحصیلی، آزمونی را برای تعیین سطح زبان آلمانی دانشجویان برگزار می کنند. محوریت اصلی برگزاری این آزمون، تعیین سطح زبان آلمانی داوطلب بوده و در برخی کالج ها، علاوه بر سوالات زبان، سوالات تخصصی مرتبط با رشته مورد تقاضای داوطلب نیز مطرح می شود. بنابراین داوطلبان می بایست برای ورود به کالج های دولتی آلمان، در آزمون ورودی این کالج ها قبول شوند. سطح زبان این کالج ها می تواند بسیار متفاوت باشد، ولی عموماً سوالات بخش زبان آنها، یک یا چند بخش از موارد زیر می باشند:
جای خالی (Lücken test)

در این نوع سوالات یک متن در اختیار داوطلب قرار گرفته و تعدادی از کلمات بصورت ناقص هستند ( یک یا دو حرف اول کلمات نوشته شده است ) و داوطلب می بایست این کلمات ناقص را کامل نماید.

جای خالی (C-Test)

در این گونه سوالات یک متن در اختیار داوطلب قرار گرفته و تعدادی از کلمات متن موجود نبوده و داوطلب می بایست جای خالی را با کلمات مناسب کامل نماید. البته پاسخ هر جای خالی عموماً سه یا چهار کلمه و بیش از یک کلمه می باشد.

درک مطلب (Leseverstehen)

در این گونه سوالات، داوطلب می بایست پس از مطالعه دقیق متنی که در اختیار وی قرار گرفته است، به سوالات مربوط به آن متن پاسخ دهد و این سوالات بصورت تستی و تشریحی می باشد.

شنیداری (Hören)

در این بخش از سوالات، یک فایل صوتی برای داوطلب پخش شده و پس از آن داوطلب می بایست به سوالات مربوط به آن پاسخ صحیح دهد. این سوالات بصورت تستی و یا تشریحی می باشند.

نوشتاری (Schreiben)

در این بخش، یک موضوع خاص در اختیار داوطلب قرار گرفته و وی می بایست متنی را درباره آن موضوع بنویسد. این متن می بایست کمتر از 150 کلمه نباشد و همچنین از 250 کلمه فراتر نرود.

گرامر (Grammatik)

در این بخش از امتحان، تنوع نحوه سوالات بسیار متفاوت می باشد، اما محوریت همه آنها یکسان بوده و مباحث مربوط به گرامر و دستور زبان آلمانی می باشد. مانند نگارش حالت صحیح افعال، نوشتن صحیح ضمایر و .

 

جهت مطالعه بیشتر در مورد کالج های آلمان کلیک کنید!


تحصیل درآلمان / مهاجرت به آلمان کالج ,های ,آلمان ,تحصیل ,زبان ,سوالات ,کالج های ,های دولتی ,می بایست ,شده و ,های آلمان ,تاریخ امتحان ورودی ,برای دریافت پذیرشمنبع

تحصیل پزشکی در آلمان

ویزای تحصیلی آلمان

تحصیل در آلمان

تحصیل در مقطع کالج در آلمان

مشخصات

آخرین جستجو ها

شاعر قرن هستی آقای حمیدرضا نگین تاجی بهین دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بلاگ فروشگاه دورفون وبسایت مرکزی چت/آسان چت/کلبه چت تخفیف دونی ggsitgreat Barcode barber خرید پوستر دیواری ارزان وبلاگ صنم سایت علم دونــی